ساختار مرکز
معرفی واحدهای بیمارستان
پیوندها
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 77
بازديدکنندگان امروز: 441
کل بازديدکنندگان: 146050
بازديدکنندگان آنلاين: 4
زمان بارگزاري صفحه: 1.2792 ثانيه
بخش میکروب شناسی

۱. انجام کنترل کیفی به موقع محیط های کشت، دیسک های آنتی بیوگرام ،معرف های میکروب شناسی و رنگ گرم
۲. نگهداری صحیح محیط های کشت و دیسک های آنتی بیوگرام
۳. کنترل مداوم صحت کاراتوکلاو
۴. انجام صحیح تست های افتراقی و آنتی بیوگرام
۵. نگهداری صحیح سوش های میکروبی و ساب کالچر به موقع آن ها
۶. تشخیص صحیح نمونه های بالینی بیماران
۷. پایش دمای یخچال ، فریزر و انکوباتور
۸. سرعت و دقت لازم در انجام وظایف محوله و انجام صحیح مستندسازی های لازم
۹. تشخیص صحیح نمونه های کنترل کیفی خارجی